Retreats

Retreats

Retreat er engelsk og betyder direkte oversat til dansk "at trække sig tilbage".

At trække sig tilbage giver mulighed for ro og eftertænksomhed.

I en travl hverdag kan det være godt at få en pause fra hverdagen. Det at stoppe op, ikke at skulle noget, giver tid til refleksion, tid til at mærke sig selv.

Efter et retreat er det min erfaring at man kommer hjem med ny energi og motivation til at fastholde gode rutiner i at gøre noget godt for sig selv.

Når vi er i balance, er vi en bedre udgave af os selv. Vi bliver en bedre mor, far, kæreste, ven mere rummelig og fleksibel.

Jeg afholder retreat både i udlandet og i Danmark, både af kortere og længere intervaller.

BALI

Krop Kost & mental balance

Ønsker du mere overskud i hverdagen, større velvære, bedre præstations evne, både psykisk og mentalt - så er det tid til at forkæle dig og din krop. Sygeplejerske & kropsterapeut Iben Ordrup afholder retreat på Bali med fokus på kost, krop og balance i livet.

KRETA

Krop Kost & mental balance

Ønsker du mere overskud i hverdagen, større velvære, bedre præstations evne, både psykisk og mentalt - så er det tid til at forkæle dig og din krop. Sygeplejerske & kropsterapeut Iben Ordrup afholder retreat på Kreta med fokus på kost, krop og balance i livet.


Det siger tidligere deltagere

Jeg har været med Iben Ordrup Christensen på Bali retreat flere gange. Jeg prioriterer at tage med på retreat en gang om året for at holde mig selv i balance. Iben er professionel, samtidig med at hun rummer de deltagere der er med på en meget nærværende måde. Den sunde kost, behandlingerne, yogaen, kulturen og tid til mig, danner tilsammen rammen for det perfekte retreat. Bali retreat med Iben får mine varmeste anbefalinger.

Hanne Pörösei / Selvstændig frisør og ejer af klipstedet

Jeg har været med på Iben's retreat til Bali 2 gange og skal helt sikkert med igen. Helhedskonceptet krop, kost & mental balance tiltaler mig. Det at vi er en lille gruppe giver mig følelsen af en rar beskyttelse i det lille univers som Villa Adila og Iben tilbyder. Iben er altid til rådighed, og man føler sig ikke alene, hvis man bliver sårbar. Det er min ultimative egen forkælelse, og giver mig tid til den fordybelse, jeg ikke altid når i en travl hverdag. Derudover betyder Bali's kultur meget for mig, jeg kommer ligesom ned i et andet tempo. Det hele spiller, og det er derfor jeg skal med igen.

Karina Ravn / Special pædagog

Jeg var i maj måned i år med på et af Iben Ordrup Christensens retreats på Kreta. Rammerne er fantastiske – Dalabelos med ejerne Vasillis og Maria. Magen til gæstfrihed! Jeg har gået hos Iben og fået Body All Mind kropsbehandlinger gennem de sidste godt 2 år. Først på baggrund af en stresset krop der trængte. Så fik jeg konstateret Multipel Sklerose, - det har Ibens samtaler og behandlinger også hjulpet mig med. Den evne Iben har til, at få mit nervesystem til at slappe af på, gennem 1 time i hendes professionelle og empatiske hænder, ville jeg kun have mere af. Derfor valgte jeg, at prioritere mig selv en hel uge, med den mest fanstatiske aniinflammatoriske kost, yoga 2 gange dagligt – med udsigt til havet, olivenlunde og med cikaderne i baggrunden. Man behøver ikke at have særlige skills i forhold til yoga for, at tage med – det bliver man guidet til at tilgå. Nogle deltagere er rutinerede – andre mere uerfarne. Der er inkluderet forskellige behandlinger og med mulighed for, at tilkøbe flere. Samtaler og et nærvær fra Iben, der varede ved hele ugen var også en del af pakken. Netop fordi hun kender mig og min krop, var det let for hende at guide mig til, at få mest ud af mit ophold. Jeg tog afsted med kæberne fastlåste – og kom hjem med afslappet mimik, sænket stressniveau og med et fokus på den vigtige vejrtrækning. Jeg kom også hjem med opmærksomhed på, hvad der er vigtigt for mig, at prioritere i hverdagen. For det er ikke gjort med en uge med fokus på det – jeg har fået endnu mere ud af det, da jeg har taget nogle gode oplevelser, nye rutiner og et mindset, der er blevet rusket lidt op i, med hjem. Vil anbefale på (selv)kærligste vis et ophold, der kan ændre vigtige elementer i hverdagen – hvis man går helhjertet ind i det. Næste års retreat på Kreta er allerede bestilt – og denne gang tager min mand også med. Han kan se hvilken forskel, det har gjort for mig.

Lotte Holmgaard / Oversygeplejerske

Jeg opfatter retreatet som en anderledes form for ferie, hvor storby, sightseeing og fart er skiftet ud med afslapning, ro og sunde aktiviteter for min krop og mit sind. Retreatet skaber gode rammer for, at jeg mærker og prioriterer min krop og mit sind, og jeg oplever, efter blot få dage, hvordan den antiinflammatoriske kost, behandlingerne og yogaen skaber positive ændringer hos mig. Jeg føler mig hurtigt mindre oppustet, mere smidig og i ro både kropsligt og mentalt. Ændringerne giver mig et skub til også at prioritere mere bevægelse og en sundere kost, når jeg kommer hjem igen. Retreatet er også en rigtig god måde at tilbringe kvalitetstid med min mor på og få en unik oplevelse sammen med hende. Jeg oplever det dog helt unikt, at der opstår et fællesskab på tværs af alle deltagere, hvor der er en rar stemning og plads til både snak, hygge og grin, samtidig med at der er plads til, at folk kan trække sig tilbage, som de har lyst til og brug for. Det er rart at tage del i et inkluderende fællesskab, hvor der er plads og rum til alle - om de så deltager alene eller med familie eller veninder. Fællesskabet gør det muligt, at min mor og jeg ikke nødvendigvis for eksempel ligger ved siden af hinanden til yoga eller tager på de samme ture, hvilket skaber rum for, at jeg selv kan mærke efter og gøre, hvad jeg har lyst til eller brug for. Derudover synes jeg, at retreatet fint kombinerer roen og afslapningen på Adila, samtidig med at der tilbydes forskellige ture og oplevelser rundt omkring på skønne Bali. Jeg vil helt klart anbefale andre at tage på retreat fordi jeg synes Iben og Adila skaber rum for, at man kan være med det man er og lade op. Min oplevelse er, at retreatet forbinder kulturelle og naturskønne oplevelser på Bali, imens kroppen, roen og balancen er i højsæde!

Sille Amanda Pörösei / Stud. Pæd. DPU

Efter en lang og grundig research af (yoga)retreats valgte jeg at tage med Iben til Kreta i 2023. Det var en helt fantastisk tur i de skønneste rolige omgivelser tæt på havet, omgivet af rig natur og fuglefløjt. Det var vigtigt for mig, at være på et jordnært og lærerigt retreat med holistisk tilgang hvilket i den grad blev opfyldt. Vi startede ud med en dejlig goodiebag og varm velkomst. Iben havde sørget for at der blev lavet lækker anti-inflammatorisk kost dyrket fra bunden af råvare fra området. Vores yogalærer havde en bred viden om yoga og dens indvirkning på kroppens indre samt alle niveauer kunne være med. Afslappende og forløsende behandlinger var med i prisen og ekstra kunne tilkøbes, hvilket var endnu en måde at komme helt ned i gear på. Jeg tænker utrolig meget hele tiden, og det er første gang jeg har oplevet sådan en ro i mit hoved. Det var en fantastisk følelse. Der var plads til lige hvad JEG havde brug for. Jeg var afsted med min mor, hvilket også varmt kan anbefales. Det var en skøn oplevelse at have sammen, og jeg er meget taknemmelig for den skønneste uge. Retreat på Kreta får varmeste anbefalinger fra mig.

Matilde Olsen

Vil du ha' besked?

Jeg planlægger flere retreats. Vil du ha' besked når jeg har nyt - så send mig en mail så får du besked.