<h1>Coaching-forløb</h1>

Coaching-forløb

Jeg tilbyder individuel tilpasset coaching til dig der ønsker mere klarhed og balance i dit liv - lær at kend dig selv, hvor har du dine styrker og dine begrænsninger.

Jeg arbejder for mental sundhed og bæredygtigt arbejdsliv. I erhvervslivet og for mennesker som har lyst til at være i livet på en mere nærværende måde. Til dette anvender jeg mine mange års erfaring fra lederstillinger i erhvervslivet, samt profil arbejde, coaching, krops- og psykoterapi.

Coaching er en en professionel samtale, hvor jeg på en neutral og ikke-rådgivende måde styrer processen i mål ved hjælp af åbne spørgsmål.

Hvem anvender coaching?

Jeg ser et bredt udsnit af folk der booker et coaching forløb. Som tidligere erhvervsleder har jeg altid benyttet mig af coaching. Det kunne være på konkrete problemstillinger, egen udvikling eller områder hvor jeg havde brug for sparring. 

Man kan også sige at coaching er for dig, der ønsker at udvikle dig på et eller flere arbejds- eller livsområder. Det kan blandt andet være afklaring til hvordan du er tro mod dig selv i en verden med tiltagende forventning om effektivitet og højt tempo. Coaching anvendes både af privatpersoner og virksomheder. 

Iben Ordrup 0073

Ibens erfaring

Jeg har solid erfaring fra min arbejde i nordiske og internationale ledelses teams.

Jeg har en Executive MBA i strategi, innovation og lederskab, fra Insead, samt diverse kurser og træning i strategi, personlig ledelse, forandrings ledelse, coaching, kommunikation, kulturel forståelse og et intenst og implementeret arbejde med JTI profiler.

Det praktiske

Coaching foregår typisk som et fysisk møde, det kan også foregå via elektroniske medier.

I den indledende samtale skal du forvente at jeg indleder med at afklare forskellige praktiske forhold og rammer for forløbet, ligesom du vil have mulighed for at stille spørgsmål.

Kontakt mig for en uforpligtende samtale, før du beslutter om et coaching-forløb er det rette for dig.

Iben Ordrup 0100