Styrk dit lederskab

Styrk dit lederskab

Styrk dit personlige lederskab i en presset hverdag

Har du mistet dig selv i lederrollen og har ikke helt kontakt til dig selv. Går det hele op i møder og KPI'er. Er du ganske enkelt blevet en træt leder? 

Sofie Kempf og Iben Ordrup har sammensat et udviklingsforløb for ledere og HR professionelle. Lær at bruge dig selv bæredygtigt i dit arbejdsliv. 

 

Bliv en bæredygtig leder

I udviklingsforløbet arbejder vi med dig og dit personlige lederskab og giver dig indsigt og redskaber til at blive den bedste udgave af dig selv.

Du får bevidsthed om dine personlige præferencer, styrker og svagheder i relation til dit lederskab samt en øget kontakt til dig selv med en styrket nærvær og ro.

Du får enkle konkrete metoder - intention og retning - til at støtte dig i dit lederskab efter opholdet. Efterfølgende bliver du en del af et netværk af ledere, hvor du kan dele erfaringer og stille spørgsmål. Du får et makkerskab, der hjælper dig med at holde din retning i 8 uger efter opholdet.

Baseret på Embodied Leadership og Jungiansk Typeindeks (JTI) har vi sammensat et effektivt program

Forberedelse
Forundersøgelse, opmærksomhedsøvelse & tilbud om en JTI test med individuel tilbagemelding.

Ophold
3 dages undervisning og træning på Rosenlund gods.

Opfølgning 
Makker deling
Online workshops, den 17/5 & 7/6 efter opholdet.

 

Tilmelding

Pris forberedelse, ophold & opfølgning:
DKK 7.950 + moms 

Pris JTI-test inkl. hæftet Typeforståelse og 1 times individuel tilbagemelding.
DKK 1.600 + moms 

Bestil

 

Hvordan arbejder vi

På opholdet veksler vi mellem korte oplæg om kroppen, hjernen, nervesystemet, psykologi og arbejdsliv i forhold til at forebygge stress og bruge dig selv bæredygtigt i lederrollen. Vi tager udgangspunkt i typiske udfordringer i lederrollen, hvor vi kobler embodied leadership og jti teori på. Gennem brug af kropslig læring laver vi øvelser på gulvet så du oplever kropsligt den teori vi arbejder med. Endvidere træner vi åndedrætsøvelse og afspænding ved hjælp af fysiske øvelser.

JTI – Jungiansk Typeindeks

JTI er et værktøj, der beskriver de grundlæggende forskelle mellem mennesker og fokuserer på, hvordan forskellighederne kan bruges konstruktivt – individuelt såvel som i grupper. En JTI profil er et profilværktøj, der sætte ord på personlige præferencer. Det vil sige, vores foretrukne måde at agere på i livet. Profilen giver en øget forståelse for hvordan vi anvender vores ressourcer optimalt. Profilen er et stærkt værktøj til øget selvindsigt. Det styrker udviklingen for den enkelte, men giver også stor værdi tilbage til teamet og resten af arbejdspladsen.

Embodied Leadership

I Embodied Leadership bruger vi kroppens potentiale til at skabe kongruens mellem mentale, følelsesmæssige og fysiske ressourcer. Det styrker den enkeltes kapacitet for nærvær, mod og forbindelse til sig selv og omgivelserne. Den kropslige træning bevirker at måske ubevidste mønstre og reaktioner bliver synlige for den enkelte. Mønstrene opleves fysisk i kroppen og netop den fysiske oplevelse bevirker, at vi dels lærer os selv bedre at kende, dels bliver bedre til at iagttage andres tilstande og reaktioner. Brug af Embodied Leadership i hverdagen har en naturlig forebyggende virkning på stress.

Indhold i detaljer

Hvis du ikke har fået lavet en JTI profil, anbefaler vi at du får lavet en og får individuel tilbagemelding.
Du kan godt deltage på forløbet uden, men dit udbytte vil blive væsentligt større med en JTI profil.

Følgende er inkluderet i prisen:

  • Indtalte korte meditationer og sov godt guide.
  • Videoer og beskrivelse af udvalgte øvelser vi laver på internatet.
  • FB- gruppe med mulighed for efterfølgende at stille spørgsmål og dele erfaringer – 8 uger efter med mulighed for svar fra underviserne.
  • Ophold på det skønne gods i eneværelse.
  • Fuld vegetarisk forplejning, med mulighed for at bestille vegansk.

Opfølgning

Det kan være krævende at bringe det i spil du har lært på opholdet og holde fast i den retning du har lagt for dig selv.
Forløbet understøtter derfor læring i praksis gennem online zoom workshops, makkerdeling og mulighed for at støtte hinanden og stille spørgsmål i en FB gruppe.
Opfølgende zoom workshop:
Forvent et nærværende rum hvor I deler erfaringer, succeser, frustrationer, får supervision og sparring fra underviserne i forhold til de udfordringer det giver at ændre på vaner og adfærd.

Forvent også at vi laver enkelte fysiske øvelser, der understøtter nærvær og mental sundhed.

Makkerdeling:
Ud fra en struktureret metode deler du erfaringer med din makker i forhold til at realiserer den retning du har arbejdet med under opholdet

Makkerdeling støtter dig i at gå fra "at tænke" på til "at gøre" og støtte dit mod til at afprøve noget nyt. til hverdagen.

Hvor og hvornår

Ophold på Rosenlund gods fra fredag den 23. april - søndag den 25. april, 2021. Vi starter fredag kl. 10.00 og slutter søndag kl. 14.30.

Medbring tøj du kan bevæge dig i og praktisk påklædning til gåture i naturen.

Her kan du læse mere om Rosenlund gods.

Forudsætninger for deltagelse

Parathed til at arbejde med dig selv og dit personlige lederskab - ikke blot ved at tale om, men også ved at gøre.

I dagligdagen tager det kun lidt tid – til gengæld kræver det nysgerrighed, bevidst opmærksomhed og mod.

I 8 uger efter opholdet indgår du i en makkerdeling, hvor I bruger ialt 10-15 minutter om ugen på at ringe sammen og dele erfaringer ud fra en struktureret metode.

COVID 19

Skulle Danmark fortsat være lukket pga. COVID19 rykker vi forløbet. Du kan vælge at rykke med eller få din pengene retur.

Vi følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer og er opmærksomme på retningslinjerne i form af afstand, hygiejne og udluftning og vi er også opmærksomme på at livet skal leves, nu blot med nye retningslinjer.

Bonus info: Sofie har en fortid som infektionsmedicinsk sygeplejerske og har arbejdet på Coronahotline 1813. 

Pga. COVID19 bliver vi denne gang max 12 deltager

 

Iben Ordrup & Sofie Kempf

Iben er ledelseskonsulent med fokus på mental sundhed og har mange års erfaring fra arbejde i nordiske og internationale ledelsesteams og er certificeret hos Center for ledelse i Jungiansk Typologi, JTI. Sofie er en af spydspidserne i Danmark i arbejdet med Embodied Leadership, kropslig læring og et bæredygtigt arbejdsliv.

Læs om Sofie og Iben