<h1>Antiinflamatorisk kostforløb</h1>

Antiinflamatorisk kostforløb

Trænger du til mere overskud mere energi i hverdagen og ønsker du vejledning til en sundere kost og livsstil?

Jeg tilbyder et 21 dages  forløb hvor jeg guider og vejleder dig med udgangspunkt i dine udfordringer.

Efter 21 dage med sund, nærende og lækker mad også kaldet antiinflammatorisk kost lover jeg dig en hverdag med mere overskud, større velvære, bedre præstationsevne, både psykisk og mentalt.

Jeg garanterer at du efter 21 dage vil mærke en markant bedring og se synlige resultater. 

Et antiinflammatorisk kostforløb består af en indledende samtale med afklarende spørgsmål i forhold til din livsstil og madvaner. Efter 21 dage en afsluttende og eventuel regulering så du selv kan fortsætte den nye livsstil. Derudover tilbyder jeg mulighed for sparring undervejs.

Antiinflammatorisk kost er ikke en kur, det er en livstil. Det betyder ikke, at der ikke er plads til at afvige fra principperne. Jeg er tilhænger af en pragmatisk tilgang og trives ikke selv med slut og forbudt. Det er hvordan du lever i hverdagen der tæller. Elsker du kage eller et glas vin, så skal det nydes – bare ikke hver dag.

Hvorfor Antiinflammatorisk kost

Mange mennesker i den vesterlandske verden døjer med en eller flere af følgende symptomer; træthed, problemer med fordøjelsen, hudproblemer, ømme led, generelt uoplagthed, sukkersyge, forhøjet blodtryk, overvægt eller andre livsstilssygdomme.

Disse symptomer skyldes som oftest inflammation i kroppen som opstår grundet vores livsstil. Inflammation er en betændelsestilstand i kroppen som øger risikoen for livsstilssygdomme og forringer livskvaliteten.

Ved at ændre kostformen og kende de madvarer, der medfører betændelsestilstande i kroppen kan du blive fri for symptomer. Kosten gør en stor forskel, hvis du vil undgå livsstilssygdomme og leve længere.

Jeg giver dig inspiration til, hvad du skal spise for at beskytte dig mod kronisk inflammation, og hvordan du får kostændringerne ind i din hverdag.

Undersøgelser viser, at den mad, vi spiser, har afgørende indflydelse på, om inflammation bliver kronisk eller kun er kortvarig. Sund kost er vigtig, fordi den bekæmper inflammation. Forskning tyder på at man kan forebygge sygdom og leve over 10 år længere med et godt helbred, hvis man lever antiinflammatorisk.

At leve antiinflammatorisk betyder at reducere tobak, minimere alkohol, dagligt 1/2 times motion, undgå stress, sørge for en god nattesøvn og spise sundt.

Det behøves ikke at være kompliceret eller svært at leve sundt - det handler om simple principper, som nemt kan indpasses i hverdagen.

Booking

kr 2.400 - Tempelvej / NOR / Online  

Du kan booke første samtale her og vælge om du vil betale hele beløbet af en omgang eller dele det op over 2 rater.

Spørgsmål - send en mail til [email protected]

 

Hvordan foregår det?

I et forløb over 21 dage har du to samtaler med mig og mulighed for personlig rådgivning undervejs. Du kan selv vælge om du ønsker online møde eller fysisk fremmøde.

En samtale er af 1 times varighed.

Dag 1
Jeg spørger ind til dine kostvaner, motion, søvn og andet der kan have relevans for dit velbefindende. Du får foretaget baseline målinger ved første besøg, som bliver dine pejlemærker for om kroppen ændrer sig. Hvis det er online guider jeg dig til at udføre målinger.

Dag 21  
Opfølgende samtale og målinger, samt justeringer. Jeg giver dig redskaber til at stå på egne ben og guider dig til hvordan du ønsker at anvende din nye viden og hvilke ting du er blevet særlig opmærksom på at du ønsker at holde fast i.

Det får du

Du vil blive vejledt i anti inflammatorisk kost med henblik på at fjerne eventuelle betændelsestilstande og ubalancer du har i kroppen.

Liste over madvarer og antiinflammatorisk kostpyramide.

Forslag til kostplan

Mulighed for at få udført fuld kropsanalyse ved start og slut, som viser kroppens BMI, fedtprocent, vandprocent, muskelmasse, knoglemasse, basal-stofskifte, stofskiftealder, fedt omkring maveregionen samt en fysisk vurdering. 

Alternativt guider jeg dig til målinger som bliver dine pejlemærker for om kosten har den rette effekt.

15% rabat på body all mind kropsbehandlinger

Rabat på Louis Bruun og Jerk W langeres bøger "21 helbredende dage med Antiinflammatorisk kost" og "21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kost"

Normal pris for begge bøger 520,- du får begge bøger for 400,- 

Min baggrund

Med baggrund som sygeplejerske har jeg forståelsen for vigtigheden af den rette ernæring.

Min erfaring og viden omkring antiinflammatoriske kost har jeg fra min uddannelse til Body All Mind kropsterapeut, hvor kosten er en naturlig del af at forstå hvordan man tænker helhed, hvis en krop er i ubalance. Jeg har selv oplevet hvordan mit overskud og velvære blev betydeligt bedre efter at have levet efter de antiinflammatoriske principper.

Fra Louise Bruuns Akademi har jeg uddannelsen "Certificering i Intelligent Mad” som er mit afsæt i at kunne vejlede i de antiinflammatoriske principper.

Hvorfor 21 dage

Undersøgelser viser, at det tager 21-29 dage at bryde en vane. Det kan også gå hurtigere, afhængigt af hvor motiveret du er.

Med tiden vil hjernen blive dus med den nye vane, og den vil blive det, du gør automatisk, fordi det tilfredsstiller de samme behov på en meget bedre måde end tidligere.

Hvorfor er vaner så svære at bryde

Hjernen sparer energi, når vi gør ting automatisk, og samtidig giver vaner en følelse af tryghed og afslappethed.

Selv om du godt ved, at vanen er usund for dig, kan det være svært at ændre den, fordi du kan være bange for at miste de følelser, vanen giver dig.

Kilder

Ernæringsekspert Louise Bruun

Ernæringsekspert & Læge Jerk W Langer

Ernæringsekspert & Læge Tobias Schmidt Hansen

Ernæringsekspert Martin Kreutzer